DE BEWUSTZIJNVERSNELLER®

In 8 stappen bijdragen aan de
nieuwe samenleving in Nederland

Bepaal je eigen bijdrage – word een Bewustzijnversneller

Samenvatting

Alle maatschappelijke domeinen zijn fundamenteel in ontwikkeling. De ontwikkelingen versnellen de afgelopen jaren. We zoeken naar alternatieve energievormen, bouwen aan een nieuwe economie, ontwikkelen de gezondheidszorg, het onderwijs, de democratie. En Nederland staat hierin niet op zichzelf. We zien mensen hier verschillend op reageren: oplossingen zoeken, er tegen strijden of zich afsluiten en uitgeput raken.

Hoe kan dat? Wat gebeurt er?
In deze white paper benoemen we 10 mogelijke oorzaken, waarvan gebrek aan urgentie, bewustzijn en gedeelde visie er enkele zijn. Om te zien waar jij staat hebben we een “Bewustzijnversneller” ontwikkeld, een soort routekaart waar je jouw ontwikkelweg in 8 stappen kunt versterken en jouw verantwoordelijkheid in de samenleving in transitie kunt verhelderen en oppakken.

Het licht, de energie en drijvende kracht in ons universum, staat in het centrum van het assenstelsel van de Bewustzijnversneller.

Wij gaan uit van de wetenschap dat alles energie is, dat op een hogere of een lagere frequentie trilt. Dat alles verbonden is in deze wereld. Dat alles eenheid in verscheidenheid is. Dat betekent dat:

  • Als een deeltje verandert, hoe groot of hoe klein ook, alles mee verandert.
  • Inspiratie omgezet wordt in vorm (verticaal) en dat we met elkaar met geopend hart verbonden zijn.
  • Energie vrij kan stromen. Dat ervaar je als wie je bent, wat je doet, waarom je het doet, en hoe je het doet samenvallen. En dat gebeurt als je je bewust wordt van je onbewuste programmering vanuit je jeugd; dat betekent dat je je bewust wordt hoe je verleden je handelen in het nu beïnvloed; dat je je bewust wordt hoe je handelen in het nu beïnvloed wordt door angst voor iets in de toekomst.

Het patroon hoe ontwikkeling individueel verloopt, in teams, organisaties en in maatschappelijke domeinen is een herhalend patroon. Als je je bewust bent in welke fase je je bevindt, voor jezelf en in relatie tot je omgeving, kun je daar naar handelen. Je bewust worden van deze programmering ten aanzien van verleden en toekomst, zorgt voor een ontwikkeling om steeds meer in het nu te zijn. In het nu te stralen!

De uitgebreide versie kun je hieronder downloaden.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We respecteren jouw privacy.